ДАО СТАРТ image
📌  БЕЗПЛАТНА ПРАКТИКА 

С ДАО СТАРТ може да постигнете същите резултати, каквито и с ДАО БАЛАНС - СВАРГА. За целта е нужно да спазвате Правилата на хранене, да се изчистите от паразити и да направите безопасен преход към веганство, като добавите 90-сете необходими елемента на здравето и дълголетието.

ЗА НАЧИНАЕЩИ
ЗА САМОСТОЯТЕЛНА РАБОТА
+  3 ПРАКТИКИ
1 ЧАС НА ДЕН
ПРОМЯНА СЛЕД 6 МЕСЕЦА!

ДАО БАЛАНС - СВАРГА е сложна комбинация от прости упражнения от класически традиции. Но доброто усвояване на тези упражнения е възможно само в залата с опитен инструктор. Упражненията можете да знаете от други практики който сте практикували но тяхното съчетание, баланс помежду им и кое кога да се прави е добре да се усвои с опитен инструктор на СВАРГА. Ето защо създадох практиката ДАО СТАРТ, която може да изучите самостоятелно с помощта на обясненията в този сайт и нашата подкрепа под формата на консултации. Усвояването на тази практика ще послужи за основа за следващото по-сериозно обучение в ДАО БАЛАНС - СВАРГА.

Всичко зависи от нивото на Вашата концентрация по време на практиката, а не толкова от упражненията!

Навярно ще възникнат въпроси по време на практиката, за които няма да имате отговор, тогава ни потърсите за консултация.

ПРАКТИКИВАЙ ДАО СТАРТ