Ник Сега
Главен редактор

Ник Сега е динамичен духовник практик, който комбинира и създава нови методи за цялостно развитие на човека. Автор на книгата след просветление "АЗ СЪМ СЕГА" и практиките за самоусъвършенстване "КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ" и "D i O S - СВАРГА" (ДАО БАЛАНС) Инструктор по СВАРГА.

КОЙ Е НИК СЕГА?
"Моята биография няма значение. Важното е какво съм сега."
Дмитрий Лапшинов

Ник Сега е динамичен духовник практик, който комбинира и създава нови методи за цялостно развитие на човека. Той е призван за това от дете и медитира от двегодишна възраст.
✔️ Автор на книгата след просветление "Аз Съм Сега"
✔️ Ученик на праноеда Дмитрий Лапшинов
✔️Практикувал е над 30 различни практики за духовно и физическо развитие - йога, Ци Гун, Дзен медитация, Сензитивен тренинг, Зогчен Тригчо, Дао дишане и медитация, Гравитационна гимнастика, Християнско монашество, Бяло братство и други.
✔️Инструктор по СВАРГА, първо ниво
✔️ Автор на духовната практика D i O S, базирана на СВАРГА и ДАО БАЛАНС 
В програмата използва елементи от йога, но не е йога. Използва елементи от Ци Гун, но не е Ци Гун майстор. Използва елементи от Дао, но не е даоист. Така както Христос не е бил християнин. 

Сега Ник преподава и разпространява полезни знания за духовното развитие на човечеството и подпомага прехода на съзнанието към по-висшите измерения, който започва през 2012 година.

НИК Е!