АЗ СЪМ СЕГА

АЗ СЪМ СЕГА
Книга на Ник Сега
Самадхи = Аз съм сега = Бог = Абсолют 

Ще Ви споделя цялата истина за духовното развитие. Самадхи е разпадане по пиксели на матрицата и изчезването ѝ в нищото. Оставате в пълна тъмнина и тишина. След известно време, така се взривявате с мощен тътен и светлина, че Вашето съзнание се разпръсква под формата на светлина във всички посоки на времето и пространството и във всички измерения едновременно. Ако така останете в разширение 24 часа без да дишате, без пулс и без мисли с наблюдение навътре (не навън към разширението), Вие ще преживеете самадхи. Това е всичко. Тогава ставате едно с Бог. И разбирате че всички божества, възнесени учители, ангели и всичко изобщо са само проекция във Вашата глава.

ПРАКТИКАТА ЗА ПОСТИГАНЕ НА САМАДХИ
Лесна, достъпна и безопасна

Грешка е невъзможна, защото всеки ще стигне до мястото, което позволява нивото на неговата вибрация.
1. Влизате в медитация и наблюдавате само навътре. Така, докато не отворите очи. Светът се разпада на пиксели, оградени с дъга (СПЕКТРЕ в практиката СВАРГА), а Вие нищо не виждате и нищо не чувате.
2. Оставате в това празно пространство – „Зоната на пустотата”. Стойте с внимание навътре. Тук няма тайна техника, а само стоите с внимание навътре.
3. В един момент Вашето съзнание ще се разпръсне навсякъде като светлина и Вие ще осъзнавате всичко. Това е крайната форма на Божествена реализация. Няма друго. Всичко друго, което искате, е „Мая” – илюзия и желание на Вашето его.
Техниката за медитация трябва да е проста, без мантри и визуализации. Само насочвате вниманието си навътре или гледате с очи навън, но вниманието е навътре. Нищо не искайте да се случи. Нищо не очаквайте да стане. Откажете се от самадхи.

АКО ИМАТЕ НУЖНАТА ВИБРАЦИЯ, ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕТЕ НА ПИКСЕЛИ
След това отново ще се съберете в личност. Процесът е автоматичен и грешка не е възможна, ако сте се изчистили добре с практиката D i O S - СВАРГА. Не се страхувайте. Страхът идва от ниската вибрация на замърсения Ви его-ум.
Всеки, според нивото си на вибрация, ще отрече или приеме това. Няма значение как ще ме възприемете. Важното е че Ви споделих истина за духовното развитие! Практиката създадох, за да могат и другите да постигнат самадхи. Ако можете без нея, опитайте!

И не забравяйте:
По-важното от самадхи е Аз Съм Сега! Защото самадхи отминава, а Аз Съм Сега е вечно. 

СВАЛЕТЕ КНИГАТА БЕЗПЛАТНО ОТ ТУК