17 Apr
17Apr

Извънземни ни помагат в Прехода към по-високо измерение

Грег Прескот

В едно свое интервю Джеймс Гилиланд заявява, че Анунаките, наред със "Съвета на 12-те" и  други добронамерени същества от по-високите измерения, работят съвместно за издигане на нашата цивилизация и планета до по-високи състояния на съзнанието.

Гилиланд е бил интервюиран от писателя Алфред Уебър и потвърждава вярването му, че съществата, които управляват тайното правителство, са падналите Анунаки, които са създали религиите, за да ни държат в подчинение, контрол и послушание.

Завръщането на добронамерените раси

Според Гилиланд, завръщащите се Анунаки "са много добронамерени. Те действат в съответствие с Универсалния Закон и възнамеряват да призоват тези паднали същества (които са ни държали в робство в продължение на хилядолетия) пред Съвета. Те ще трябва да се изправят пред този Съвет и да поемат отговорност за онова, което са направили и което е било в разрез с Универсалния Закон. Те също така работят съвместно с плеядианците, андромеданците, арктурианците и останалите добронамерени раси, за да отстранят падналите същества и рептилианския съюз."

Разгромът на падналите ангели

Гилиланд твърди, че Мардук е привлякъл рептилиите и други недобронамерени групи, за да му помогнат да се превърне във върховен повелител на света.

"По време на кулминацията на някои от тези илюминатски ритуали, те призовават тези същества… тези демонични или дегенерирали извънземни, както и тези паднали Анунаки, за да получат от тях власт, способности или информация. На това вече е сложен край. Съвсем скоро тези хора ще се окажат оставени на самите себе си. В момента те просто изпадат във все по-голям хаос и паника. Това е причината всичко да се разпада."

Гилиланд предрича, че през следващите години тези "бивши силни на деня" ще бъдат разобличени и допълва: "В основни линии, голяма част от тях са просто марионетки. Те са просто гостоприемници на тези тъмни енергии и сега, когато са изгубили връзката си с тях, са изгубили и силата си. Оставени на самите себе си, те просто се оплитат. Правят какви ли не грешки. Масите се пробуждат и започват да разбират какво се случва и да осъзнават какво действително представлява тази архонтска мрежа."

Падналите Анунаки не само са отговорни за поробването на човечеството, но и стоят зад много от зверствата и престъпленията срещу човечеството.

"Това, което се случва на планетата, е нечовешко – изчерпването на урана, заличаващите цели градове войни, ГМО продуктите, флуоридът във водата, аспартамът", наред със стерилизирането на човечеството… "Всичко това взето заедно представлява подмолен опит човечеството да бъде стерилизирано и хората да бъдат превърнати в стерилизирани, зомбирани, роботизирани работни пчелички."

Навлизането на по-висши енергии

Гилиланд твърди, че планетата ни е била наситена с многобройни високочестотни енергии, които значително ускоряват процеса на пробуждане на човечеството, като същевременно премахват тъмните енергии, които са ни контролирали, включително мрака в самите нас, посредством изцеляването на стари рани, травми и т.н.

Помощ от по-високите измерения

Според Гилиланд, заедно с добронамерените Анунаки тук са и петметровите лъвоподобни същества от 7-мо измерение, пантероподобните същества от 6-то измерение и коткоподобните същества от 5-то измерение. Гилиланд твърди, че именно тези добронамерени същества са тези, които са кръжили над "Купола на скалата" в Йерусалим (вижте видеото по-долу) и са отговорни за промяната на честотите там, както и за пренастройването на енергийната решетка на Земята с цел да се помогне на планетата да осъществи Прехода към по-високо измерение.

Скок към 5D (пето измерение)

Накратко, те демонтират старата решетка, като на нейно място изграждат нова, 5D решетка, която ще спомогне за трансформирането и издигането на по-голямата част от човечеството към по-високи измерения на съзнанието. "Някои хора ще се издигнат до 4D, а някои – до 5D. Това зависи изцяло от тяхното ниво на съзнание и от тяхното състояние в момента, в който тези енергии ще се задействат."

Ето защо е толкова важно да продължавате да работите за повишаването на вибрацията си.

Онези, които ще останат назад

Гилиланд твърди, че онези, които живеят в ниски вибрации, "са честотно несъответстващи и извън синхрон с онова, което се случва или предстои да се случи. Новата енергия предизвиква забързване и ускоряване на проявяването на тяхната карма. Тя ускорява всичко онова, което те крият в себе си, и го карат да излезе на повърхността. Хората ще започнат да ги виждат какво действително представляват и какво са извършили. Гледката няма да е красива. Много от тях, особено когато преминат в отвъдното, ще преминат през преглед на живота си. Ще трябва да се изправят пред едни удивителни светлинни същества и да направят преглед на всичко, което са извършили, както и да усетят болката и страданието, което са причинили на другите. Те не са в печеливша ситуация. Отклонили са се значително от Универсалния Закон, който сега се установява на Земята, и не са в синхрон с навлизащите енергии."

С други думи, всеки, който работи срещу най-висшия интерес на човечеството – като "бившите силни на деня" и заклетите мародери, които ни пречат да се превърнем в любяща глобална цивилизация, ще бъдат изоставени назад в собствената си компания.

Как можем да ускорим този процес?

Гилиланд твърди, че е важно да се проявява любов и състрадание. В допълнение, ние трябва да използваме молитвата, медитацията и позитивното мислене, за да позволим на високовибрационните сили да наситят планетата с тези нови енергии. "Ако хората отделят време и се помолят, възнамерят или медитират върху света, който искат да видят, върху любовта, радостта и блаженството… и помолят тези високоизмерни същества за помощ, тогава те могат да дойдат, в съответствие с Универсалния Закон, и да ни окажат дори още по-голяма помощ. Ако започнем да молим за помощ и изразим ясно намерението си, че действително се нуждаем от помощ, за да преминем през тези трудни времена, ще станем свидетели на божествена намеса, която ще бъде просто невероятна. Ако достатъчен брой хора помолят за помощ, можем да сложим край на тиранията тук."

"Най-важното е, че ние просто трябва да престанем да участваме в каквото и да било, което вреди на човечеството и Земята. Всяка една организация, която не функционира почтено и не зачита божествените права на всеки, просто трябва да си отиде." Това касае и всички хора, работещи за компании, които увреждат планетата и нашите запаси от въздух, вода и храна.

Старите начини не могат да просъществуват в новите енергии

Именно благодарение на тези нечовешки действия всички ние започваме да осъзнаваме зверствата, на които масово сме подложени. Старите начини на правене на нещата не са добри проводници на новите енергии и ще продължат да се разпадат с Плутон в Козирог до 2023 година. Както многократно сме повтаряли, ще продължим да наблюдаваме упадъка на паричната, правителствената и религиозната система. Ние трябва да приветстваме, а не да се страхуваме от това, тъй като всички те са ни държали в икономическо подчинение и са ни възпрепятствали да достигнем своя истински потенциал като индивиди и като глобална общност.

Гилиланд добавя, че плътността на старите начини не може да просъществува в новите енергии, което означава, че ние ще станем свидетели на края на всяка тирания и потисничество, веднага щом достигнем критичната маса от хора, необходима за привличането на помощ от нашите добронамерени галактически съседи, приятели и семейства.

Онова, което в момента наблюдаваме, са последните опити на бившите силни на деня да запазят господството си над човечеството, но поради наличието на тези нови енергии те са обречени на провал. Поради отсъствието у тях на състрадание към човечеството, е повече от очевидно, че съществата, които са манипулирали планетата, не са със земен произход, но техните човешки марионетки продължават да се опитват да управляват по същия потиснически начин. В крайна сметка на ВСИЧКИ тях ще им бъде потърсена отговорност за техните действия и те ще бъдат изоставени назад, докато останалата част от планетата ще се пренесе в по-високо измерение на съзнанието.

Грег Прескот

Превод: Мария Казакова

Озточник: https://virtualobitel.alle.bg

Коментари
* Имейлът няма да бъде публикуван на уебсайта.