23 Jan
23Jan

Капанът на Смъртта и Как да го Избегнем 

(WPP)- Документите на Уес Пенре AIF - Силата на Извънземните нашественици Overlords - Повелителите 

Това, което обикновено се случва, когато умираме, е, че Духовите Водачи, които по-често са маскирани AIF, ни придружават до мястото, където трябва да отидем в астрала. Където и да се озовем зависи от нашите вярвания - ако вярваме в Исус и Небесата (Рая), най-вероятно ще бъдем транспортирани в такава честотна лента (измерение) в астралната равнина. Ние ще се смесим с други с подобни възгледи и дори там може да има Бог, а Исус може да седи до него - това са всичко виртуални реалности във виртуалните реалности и ние помагаме да се създадат тези реалности с нашите вярвания, които формират енергията, която предаваме и получаваме. Следователно някой, който вярва в Кришна, вероятно ще се окаже в измерение в рамките на холограмата, съдържаща Хиндуистка система от вярвания.

Задгробният живот често започва с „тунел на светлината“, през който безплътната душа/ум/светлинното тяло пътува до своята дестинация. В края на тунела подходящо същество поздравява душата. Това същество може да бъде Исус или Кришна, или просто любим човек, който е починал по-рано. Тези същества / хора често са просто проекции, създадени от AIF, за да изтеглят душата в определен „контейнер“ или „астрално измерение“.

AIF знае кого да проектира, тъй като има технология за сканиране на душата - преди или в момента на смъртта - за спомени и преживявания. Тези спомени и преживявания след това се използват, за да дадат на душата „преглед на живота“, където тя ще преживее най-скорошният си живот за няколко секунди или минути, измерени в земното време. Тогава душата се насърчава да изследва този житейски опит и да сравнява добрите и не толкова добри неща, които е правила през предишния си живот. Впоследствие тя обсъжда със своя Духовен Водач какво трябва да подобри и душата ще почувства известна вина за „лошите неща“, които е направила на себе си или на другите, или за това, което е пренебрегнала да направи за други хора, докато е била въплътена. Тогава Духовният Водач внушава на душата да се върне на Земята, за да коригира тези  „недостатъци“. За да създаде баланс, Духовният Водач ще каже на душата, че в следващото въплъщение е добра идея да изпитате „другата страна на монетата“ , т.е. ако душата е била злоупотребяваща с други хора в предишния живот, е добра идея да бъдете злоупотребени през следващия живот, за да изпитате материята от гледната точка на другия човек. Именно тук влиза в действие идеята за кармата. Това е термин и "феномен", измислен от АИФ с цел душата да се превъплъти охотно при строг набор от правила.

Трябва също да се спомене, че в някои случаи една безплътна душа се рециклира веднага след изтичането на скорошното тяло. Тази душа преминава и през тунела, но в тези случаи тунелът просто води обратно към Земята и душата е изстреляна в ново тяло - тя няма избор по въпроса.

„Приключенията“ в капана на отвъдното са сравнително добре описани от автора и изследователя д-р Майкъл Нютон, който написа поредица от книги по този въпрос, след като постави повече от 7000 души в регресионна терапия, където субектите разказваха подобни истории какво се случва между животите. Най-добрата му книга според мен е Пътят на Душите. Резюмето на тази книга може да се намери, като използвате тази връзка към един от моите документи, Уес Пенре, 25 март 2011 г .: „Метафизични Документи № 4: Има светлина в края на тунела - какво се случва след смъртта на тялото?“  

Независимо дали тя вибрира на честота, еквивалентна на Християнското Небе, Ислямското Небе, в Ада или другаде, това между зоните на живот е само временно пребиваване; в крайна сметка душата ще бъде пренесена в „контролна зала“ в астрала и с помощта на напреднали технологии душата ще бъде върната обратно към земната равнина и ще кръжи около бременната жена, която ще стане негова или нейна майка, и в момент по време на бременността, душата навлиза в тялото, след което започва нов живот.

Това описва накратко капанът на смъртта. Този процес на рециклиране на душата се практикува тук от хилядолетия и всеки път, когато влизаме в ново тяло, правим това с изкуствено индуцирана амнезия, причинена от AIF. По този начин ние повече или по-малко трябва да повтаряме отново това, което сме научили в предишните животи. И въпреки че не ни е позволено да си спомняме миналите си животи, травмите и преживяванията от други животи и други времеви линии ни влияят в сегашното въплъщение, защото те са вградени в душата ни. В резултат на това често не разбираме защо действаме и реагираме по начина, по който го правим и защо се страхуваме от определени неща, а не от други. Това прави живота на Земята изключително труден и така наречените уроци за учене често са изпълнени с травма, вина, гняв, тъга и други нежелани преживявания. Това не трябва да бъде така.

Трябва също да се спомене, че широката ни гама от емоции също е част от човешкия експеримент в 3-D и по този начин е част от опита на Физическата Вселена и нашето човешко съзнание. Духът / Свръх душата и душата, когато съзнателно живеят в KHAA, нямат същия спектър от емоции, които изпитваме на Земята. Този диапазон от емоции е създаден от AIF, за да ни контролира по-добре. Те използват тези емоции срещу нас. Когато наистина мислим за това, какво са направили тези силни емоции на човечеството? Това по-често води до болка и страдание и още повече раздяла. Това е довело до конфликти, завист, борби за власт и много, много повече. Да, ние също имаме способността да обичаме друг човек (т.е. друга част от себе си) и можем да правим физически секс. Това са приятните части от проявяването на тези силни емоции, но любовта, която чувстваме един към друг, все още и в голяма степен е егоистична любов - ние даваме, но също така имаме нужда.  

В KHAA има също любов, въпреки че е на съвсем различно ниво. В известен смисъл е безусловна, но не означава, че съществата могат да се нападат едно друго и да позволят на „безусловната любов“ да ги възпре да действат при нападение. Нещата се решават съответно, но като правило възможно най-мирно (понякога това не е вариант на избор и може да възникне конфликт - или дори война). Безусловната Любов, както виждаме, е на нивата Богиня и Дух, където Божествената Женственост има безусловна любов към всичките й творения. В крайна сметка, тя каза: „Излезте и създайте каквото искате, но вие сте отговорни за това, което създавате.“

AIF ни казва в астрала, ако бъде попитан, че трябва да имаме амнезия, защото времето на Земята е линейно (което е конструкция) и би било прекалено преувеличено, да си спомняме всичко. Това е глупост. Ако си спомнихме, поне бихме могли да имаме възможност да направим нещо за проблемите си, но тези, които контролират тази система, не искат да сме прекалено умни. Те ни държат тук, за да можем да им бъдем роби и тяхна работна сила, а не техните равни или  по-старши. По начина, по който е устроено, ние дори не знаем източника на проблемите си, защото те често са възникнали през друг живот. От друга страна, този триизмерен опит, подбуден от En.ki (Енки) и неговите колеги във AIF, е капан, с който трябва да се започне, така че тази предишна дискусия е в основата си остаряла. Нуждаем се от начин да излезем от затвора и за щастие има начин!

В Духовната Вселена няма атоми. Въпреки че „мисълта“ е също така своеобразна конструкция, която използваме и тук в капана; това е по-високо ниво на конструкция. Щом се раздробим от Цялото, трябва поне малко да се оттеглим, за да можем да действаме дори в Духовната Вселена.

Следователно мисълта, която е най-високото ниво на действие, заедно с това, че е Едно с Божествената Женственост (не е фрагментирана), е това, което съществата в Духовната Вселена използват за да действат. Оттам идва въображението, намерението и проявлението. Предавайки мислите си на други фрагменти на огъня, можете да намерите същества, които са готови да сътворят заедно с вас, и можете да създавате каквото искате. Когато творението е изпълнило целта си, можете да го премахнете - също и с мисъл. И както вече споменах много пъти - съществата в KHAA пътуват от една точка (гледна точка) до друга със скоростта на мисълта.

Много е трудно това да се изрази с думи, защото е „извън този свят“. Следователно написаното тук е много опростено, но е начинът, по който го разбирам. Ние живеем във виртуална реалност, която стана изключително сложна, което означава, че каквото и да правим тук, ние хората сме склонни да усложняваме. Не всички ли сме чували израза „да го правим просто?“ Това е много добра идея.

Може да е трудно да увием главата си около факта, че всичко, направено от атоми, е част от капана. Най-лесният начин да разберем това, може би, е да сравним атомната вселена (физическата вселена) с нашите мисли. От атоми ли са направени нашите мисли? Не.  Ако създаваме с мислите си (вътре в „главата си“), дали тези мисли са направени от атоми? Не. Така че, ако съществуваме в ПРАЗНОТАТА, която е ПРАЗНОТАТА от атоми, и създаваме с мислите си и проявяваме тези мисли директно в ПРАЗНОТАТА , нашите прояви от атоми ли са? Не. 

Можете също така да създадете „илюзии“, както направи En.ki (Енки). Това правите, като манипулирате духовете във вашата среда. Когато Луцифер/En.ki (Енки) е направил това, очевидно то не е било правено по-рано. Той създаде тела с много по-ниски честоти и имплантира виртуална реалност в тях. Тогава той прелъсти духовете, за да влязат там и да го преживеят (подобно на това как те ни съблазняват да влезем „в“ света на смартфоните днес - затова ВНИМАНИЕ !!!). Веднъж във тази виртуална реалност той затвори капана и ни накара да повярваме, че нашите физически тела са много важни и че те са отделени от духа / душата / ума. Ето как той създаде раздяла. Вграденото във физическото тяло също беше астрално тяло, което духът беше манипулиран да използва, когато тялото умре. По този начин той имаше контрол върху фрагментите на Духа дори в отвъдния живот. Това астрално тяло (а това не сте вие) усеща загуба от отделянето на тялото и въпреки че изпитва по-възбудено състояние да бъде в астрала, тя смята, че трябва да се върне, за да получи ново физическо тяло, за да стане „цялост“ отново и да изживее кармата си (нещо, което също е част от манипулацията). Също така, душата изпитва желание да се върне на Земята, защото Земята е била планетата, където първоначално е била възложена мисията си. Тя не помни, че това възлагане е било в KHAA, а не във физическата Вселена.

За да може да създаде илюзията за астралните измерения (измеренията на физическата вселена) En.ki (Енки) създаде физическата вселена с всички нейни измерения от най-малките и нагоре, което означава, че той създаде мини вселена от атоми, която изгради „по-голяма“ Вселена от планета, звездите и галактики и т.н. Всичко беше копирано от основната Духовна Вселена. Атомите на En.ki (Енки) се превръщат в крайъгълните камъни на физическата вселена, а напредналата технология държи тези атоми на място, като ги държи в определена ограничена честотна лента и вибрации - по този начин са и ограниченията, които изпитваме. Атомите в нашите тела също вибрират в тази ограничена честота и така сме в капан - или сме подведени да мислим, че сме. Сатурн е ключ за поддържането на холограмата на място в нашата слънчева система. Сатурн предава определени звукови честоти, които могат да бъдат чути във видеоклипове на НАСА. Звучи много изкривено и дисонантно и е така. Ние можем да чуем тези звукови честоти в обхвата на човешкото възприятие само когато са забавени, т.е. в честотната лента на капана. Всъщност честотите, които Сатурн (и други планети също) предават, са честотите, които помагат да се запази холограмата непокътната. Всичко е направено с усъвършенствана ET технология. 

Като странична бележка мога да си представя, че една брачна двойка, например, в която и двамата са наясно с информацията в тази статия, може да се притеснява дали отново ще се срещнат в KHAA, в случай че някой от тях умре преди другия. В коя галактика може да живее партньорът? Не е ли това като намирането на игла в купа сено (или по-лошо)? Е, слагайки две и две заедно, предполагам, че това няма да е проблем. В KHAA ние сме пълният ни потенциал и ако съпругът умре след съпругата си, той може да повика съпруга в KHAA, след като тя също умре, и двамата могат да се обединят отново.

Портал към Домашната Вселена

 Напълно осъзнавам, че това е първият път, когато някой от нас възнамерява да излезе от затвора на AIF, и съм наясно, че за повечето хора е страшно - бих казал за всички хора, макар че може би повече за някои, отколкото за други. Всичко, което се занимава с непознатото, е плашещо до известна степен. Същият страх достига повечето от нас, когато се опитваме да предизвикаме „Опитност извън Тялото” (OИТ) - има страх от смъртта. Този страх е вграден в нашите 3-D тела и следователно всички ние го имаме до известна степен. Също така, голяма част от това, за което пиша по принцип, може да изглежда страшно за мнозина в началото, но щом този страх е преодолян, вътрешното спокойствие и мир заместват страха, и ние преминаваме към по-високо състояние на съзнание, по-близко до нашето истинско Аз. Механизмите на страха, които са имплантирани в нашите тела от учените от АИФ, стават все по-деактивирани и ДНК, която спи в нас, започва да свети, по един елемент за даден момент. Въпреки че ДНК също е конструкция във Физическата Вселена, тя все още е свързана с нашето съзнание.

Често е трудно за изследователите да споделят какво са открили, ако информацията е „отрицателна“, тъй като се страхуват, че хората ще ги смятат за „чудовища.“ В миналото и аз си мислех по този начин, докато не хвърлих още един поглед върху себе си и не видях какво съм спечелил от вземането на част от така наречената отрицателна информация и - печалбите бяха доста значителни. Ако можех да спечеля от това, може и други да могат, помислих си. Всички ние просто трябва да преминем през различни етапи от емоции (включително гняв), преди да стигнем до другата страна и да спрем да реагираме на нещата и да заменим своята реактивност с вътрешен мир - нещо, което се случва автоматично с времето. Спешно трябва да знаем както „отрицателните“, така и „положителните“ страни на нещата, или ще знаем само половината от историята. Ние също живеем в конструкция на полярността, така че не можем да изключим една полярност в полза на друга.

Когато става въпрос за излизане от капана на смъртта, не е нужно да се страхуваме; в крайна сметка вече сме "умирали" хиляди пъти, така че това не е нищо ново. Единственото, което е ново, е че този път искаме да опитаме нещо извън нормата. Този път имаме възможност, която никога досега не сме имали, защото Мрежата, която заобикаля нашата планета, вече не е непокътната; преди всичко защото има някои от нас хора, които са издигнали съзнанието си до ниво, при което частично вибрираме извън ограничената честотна лента, която наричаме Трето измерение. По този начин сега в Мрежата има дупки, които действат като портали, водещи директно навън от Честотния затвор. Мрежата сега прилича повече на швейцарско сирене, отколкото на непокътнато електромагнитно поле. Колкото и нещата да изглеждат по-ужасни сега, отколкото може би някога на нашата планета, обратната полярност също е вярна - имаме малък прозорец, от който най-накрая можем да излезем!

Глобалният Елит, който наричам „Контролери“ (ЕТ хибриди на позиции от най-високо ниво, непознати за обикновените хора и „Миньоните“ - хора, които имат някакви познания за реалния дневен ред и работят за Контролерите и Повелителите) знаят за това; и разбира се, така правят и Повелителите. Логичният въпрос би бил; защо Повелителите не поправят щетите, като просто ни елиминират, след което Мрежата може да се върне към това да е повече или по-малко непокътната?

Има много причини за това и ето няколко от тях: 
Дори да убият всички милиони хора, които се събуждат, те биха убили само телата ни - ние все още сме част от 3-D Холограмата след смъртта на тялото, а нивото на нашето съзнание остава и така правим дупките в Мрежата. Повелителите могат да решат да унищожат комплекса душа/ум/ светлинно тяло, както е обяснено в документите на Wes Penre (WPP), но това би нарушило Закона за Свободната Воля, тъй като е не провокирано и извършителите биха могли да изпаднат в дълбоки проблеми.  

Повелителите вероятно не са предполагали, че дупките в Мрежата ще бъдат открити за това, което са, и ако някой случайно избяга през някоя от тях, това, което може да се постигне чрез тях, няма да бъде разбрано. Съответно, безтелесната душа все пак би се затичала към капана на смъртта и отново ще бъде рециклирана. Бихме могли да сравним това с птицата, която е била поставена в клетка през целия си живот и дори не смята, че може да живее извън клетката. И, ако отворим малката врата към клетката, птицата все пак ще реши да остане вътре. Аз обаче не съм единственият, който е видял „пукнатините в стената на затвора“ и по този начин котката вече е извън торбата или птицата е извън клетката, може да се каже. Сега просто трябва да използваме нашите „душевни крила“ и да отлетим.

Повелителите работят върху привличането на човечеството в Сингулярността и те разбират, че ще има някакъв „разлив“ по пътя - вероятно осъзнават, че няколко от нас ще избягат, и това е приемливо, но мнозина, които всъщност могат да избягат, ще затреперят, когато се сведе до това и вместо него ще изберат това, за което са свикнали – да последват Духовните Водачи в капана и отново да бъдат рециклирани, защото това може да чувстват, че е по-безопасно за тях.

Ами миньоните? Ще излязат ли и тези, които знаят за дупките в Мрежата през дупките? Това е много малко вероятно, защото се страхуват, че ще бъдат съдени за престъпленията си срещу човечеството от другата страна на Мрежата и че ще загубят силата, която чувстват, че имат тук, на Земята. Те са коректни и в двата акаунта. Освен това те не биха били добре дошли в Орион, освен да минат съдебен процес.

Когато роднините и приятелите умрат, обикновено ни липсват и може би скърбим. Усещаме загуба и искаме да ги видим и да бъдем отново с тях. Повелителите са добре запознати с това и те играят с нашите емоции, тъй като те манипулират Homo sapiens, за да бъдат на първо място отдавна. Като ни сканира в нашия „момент на смъртта“, „Персоналът на Задгробния живот“ (т. Нар. „Сиви“, които понякога ще се маскират, а понякога не) ще разбере кои са вашите близки. За да втвърди капана, починалият може да види проекция на любим човек, който идва да го поздрави. Обикновено това е достатъчно, за да съблазни душата да влезе в подходящото астрално измерение. Понякога, ако любимият човек все още е от другата страна, тази душа всъщност може да е тази, която поздравява наскоро безплътният. За болните обаче е почти невъзможно да се каже разликата между холографска проекция и истинските души на близките и любимите. Както споменах много пъти преди; за хората е невъзможно да си представят колко напреднала е AIF технологията в сравнение със земната технология в наше време.

Духовният Водач би могъл също да приеме формата на любим човек, стар приятел от скорошния живот или от предишния му живот. Понякога има повече от един Духовен Водач (обсъдих подробно Капана на Смъртта в WPP, така че тук няма да отделям място, за да повторя тази информация, особено защото тази статия обсъжда как да избегнем капана, а не детайлите на капана).

Първото важно нещо е да игнорирате всеки, към когото се приближите, след като се отделите от физическото си тяло в смъртта. Това е мястото, където фокусирането влиза в образ! Не мога да подчертая достатъчно колко важно е това, да не се разсейвате.

Тъй като Персоналът на Отвъдното е направил повече от сканиране на енергийното ни поле от преди, или в момента на смъртта, те също знаят какви са нашите планове. Те няма да ни спрат със сила, но може да се опитат да ни разсеят и да ни манипулират да ги следваме. За тях е доста лесно да ни накарат да им дадем разрешение да ни всмучат в тунела им от светлина, или въпреки това да искат да ви заведат до следващата станция на отвъдното. Ето защо е толкова важно да се научим как да се фокусираме, преди да умрем. С други думи, започнете процеса още днес! Ще обсъдя как да се съсредоточите в определения раздел по-долу.

Вместо да обръщате някакво внимание на когото и да е, независимо от това кой може да бъде или да изглежда, че е, вие се концентрирайте върху това, което е „над“ вас Ще забележите, че сега имате 360 ° зрение, но когато написах „над“, имах предвид по отношение на това къде е вашето мъртво тяло.

Над вас ще видите Мрежата. Може да е размита или по-„солидно“, в зависимост от вашия фокус, но това е сравнително маловажно. След като забележите Мрежата, потърсете дупки в нея. Трябва да можете да ги видите почти моментално. Изберете една от дупките, фокусирайте се върху нея и насочете мисълта и намерението, че сега ще извършите нано пътуване през дупката и кацайте в ПРАЗНОТАТА (или KHAA, какъвто и термин да предпочитате). Бъдете наясно, че ще се покажете от другата страна на дупката мигновено. Но тъй като навярно ще сте, може дори да не сте наясно, че сте стигнали до първата си дестинация, докато не се ориентирате.

Какво ще изпитате след това зависи от вашата собствена готовност да видите какво наистина има там. Тотално невежата душа, която потенциално би минала през Мрежата, би виждала само Слънчевата система и тъмното пространство, по начин, по който ние би трябвало да виждаме тези неща, докато сме все още в холограмата. Към такава душа скоро ще се приближат Духовни Водачи или пазачи, и ще й кажат, че се е заблудила и след това ще бъде ескортирана до станция за отвъдното по избор на Духовите Водачи, в зависимост от системата на вярвания на безплътната душа.

Читателите на тази статия също се надяват да прочетат поне части от WPP, и да се надяваме и моята електронна книга „Синтетична Супер-Интелигентност - Пътна Карта за 

Сингулярността и Отвъд нея.“ Общото разбиране на тези два източника е от решаващо значение за разбирането накъде да отидем оттук.

Веднъж след като сте от другата страна на Мрежата, някой, който е наясно (повечето читатели на тази статия), би видял Вселената по начина, по който наистина изглежда. Вероятно ще видите нещо, което прилича на светеща паяжина, където мрежата се състои от „магистрали“ и търговски пътища между звездни системи и галактики. Обаче вече няма да има „тъмнина“ - ще забележите, че това, което наричаме „тъмно пространство“, сега е осветено и заето, подобно на осветена стая. Какво ще се случи в тази безкрайна „стая“, която наричам KHAA / ПРАЗНОТА, а науката нарича

Тъмна Материя и Тъмна Енергия, е само нечие предположение; аз наистина не знам, освен че това ще бъде огромна изненада, а не това, което бихме могли да очакваме, ограничено както досега, опериращо само с пет сетива.

Независимо от това, KHAA ще стимулира онова, което душата ни вече е знаела в „миналото“, преди да сме попаднали в капан. Всички ние сме били „KHAA същества“ веднъж, така че определено познание също ще присъства.

Мое предположение е, че ще гледате на това със страхопочитание и ще имате невероятно усещане за „завръщане в дома“ и щастие. Вероятно ще се почувствате малко неудобно да започнете с това, но скоро ще се запознаете много с този нов възглед на Вселената; истинският ни дом. Важно е да разберем, че в KHAA не ни трябват никакви космически кораби или други превозни средства, за да пътуваме наоколо - всичко е направено с помощта на нашите мисли. Затова е много важно да можем да фокусираме мислите си. Ако мислите ви останат толкова разпръснати, колкото на много хора днес, скоро ще забележите, че мислите ви ще ви пренесат през цялата карта и вие неволно се озовавате някъде. В следващия момент ще се озовете другаде и ще скачате наоколо по този начин, докато си помислите: „Добре, време е да се съсредоточа. СТОП! ”В този момент ще спрете да подскачате наоколо. След това фокусирайте мисълта си (само ЕДНА мисъл) върху мястото, където искате да отидете (например, към Портите на Империята Орион). След това си представете в ума си как би изглеждало (не е необходимо да е „правилно“), просто създайте чисто намерение, че това е мястото, където искате да отидете, и след това отидете там.

По този начин ще се озовете там, където всъщност искате да отидете. Като странична бележка тук, не се притеснявайте, че ще се изгубите във Вселената, защото мисълта ви винаги може да ви отведе до мястото, където сте започнали, ако желаете. Няма такова нещо като да се загубите, освен ако не се държите като невежа душа, но ако това беше така, все пак нямаше да изпитате истинската KHAA, когато минавате през Мрежата. По този начин загубата не е проблем. Ще разкажа това по-подробно в един от подразделите по-долу.

Като част от групата на човешките души, вие ще бъдете добре дошли в Орион, освен ако не сте причинили много вреди и сте живели живота си много разрушително и се занимавате със сериозни престъпни действия, като обичайния начин на работа на вашата душа.

Скоро ще разберете, че душата, за която сте мислили, че сте "вие" на Земята, е само много мъничка част от истинското вас. Всъщност вашата земна личност изобщо не е вашата истинска личност. Това е просто твоят "аналитичен ум" (егото), който си изградил тук, на Земята, докато вървиш през живота. Истинският ти, като отделна душевна отломка, е пълното знание за това, че си Едно със Създателя. И това, че действате в KHAA, в душевните си отломки, използвайки целия състав от преживявания от „времето”, когато сте родени като Дух, до най-новото ви преживяване. След това изграждате от него, но го правите от постоянно "сега", защото цялото време е едновременно в KHAA - всичко съществува във непрекъснато променящото се "сега". Останалите  на Земята отломки, които са част от вас и все още са заседнали на Земята, в други времеви линии и в други срокове - и в миналото или в бъдещето, ще бъдат върнати обратно на Свръх душата, след като приключат сегашните им жизнени процеси на Земята. Това може дори да е така, ако една или повече от вашите съвременни душевни отломки се забият в Сингулярността.

Сега, с достъп до измеренията на KHAA, можете да създавате с мислите си, да пътувате чрез мисъл, да общувате с мислите си с други същества в KHAA и да се смесите с други духове, като участвате в техните творения, или стартирате свое собствено и други се присъединят към вас. Няма да има други ограничения освен тези, които сами създавате. Вашата цел е да "излезете и да създавате" и да се научите как да правите това от нови перспективи, докато вървите напред. Всички преживявания, които една раздвоена душа има, ще допринесат за Цялото и по този начин Божествената Женственост се учи и расте ad infinitum (до безкрайност).

Групата на човешката душа е създадена от Кралицата на Звездите от Вечното Духовно „Тяло“ с цел да участва в Човешкия Експеримент, който по-късно беше отвлечен от Нейния син Луцифер/En.ki (Енки) и неговите бунтовници, които понякога наричаме „ Паднали Ангели “или„ Нефилимите “. Следователно ние се считаме за неопитни в сравнение с много други духове в KHAA. Въпреки това, точно както е тук на Земята, съществата в KHAA също учат. В WPP обсъдих колко звездни системи, звездни съзвездия и може би дори цели галактики работят по подобен начин като нашите земни университети, където съществата могат да учат и да научат повече, за да увеличат още повече способностите си като „богове-създатели.“ Съзвездието Орион е един такъв университет (въпреки че това не е единствената му цел, разбира се).

Това са само няколко от множеството неща, които можем да очакваме с нетърпение, когато излезем. Удивително, колкото може да изглежда, ще изпитаме Тоталната Свобода за първи път след около 500 000 земни години. Никой няма да ни каже какво трябва да правим - ние сме собствените си създатели на нашата реалност и творчеството ще бъде възнаградено и възнаграждаващо, а не наказано, както често се случва тук в 3-D.

Да се научим как да се фокусираме

Както бе споменато по-горе, фокусирането е ключът, когато навлизаме в астралните области след физическа смърт. Може да сте един от тези, които са квалифицирани как да се съсредоточите и можете да пренебрегнете разсейването, за да се концентрирате върху определена задача. Ако е така, ще бъдете поздравени, защото това е доста рядко срещано в днешния свят, където научаваме, че трябва да правим много задочност по всяко време. Много задочността сама по себе си не е непременно лоша; просто разделяте ума си на различни фракции, където една фракция върши различна задача от друга, а различните фракции все още могат да работят в унисон, за да постигнат определени цели. Лошото от много задочността в днешното общество е, че е свързано и с негативен стрес. Това ще претовари ума и вместо да се съсредоточи, умът се разединява, за да се справи с всички ситуации, където се изисква прекомерно много задочност. В дългосрочен план умът се разпръсква и мислите са навсякъде. За човекът сега е трудно време да поддържа разговор и да остане на темата. Виждаме това в хората през цялото време. Те започват да обсъждат тема А и без да довършват концепцията, дискусията преминава още един обрат и след това друг и друг и

т.н. След няколко минути разговорът се води едновременно на пет до шест различни теми, а някои теми са изпуснати в средата, за да бъдат заменен с друг.

Трябва да разберем, че всички мисли, които създаваме, и всичко, което казваме, имат последствия. Ние постоянно създаваме различни потенциални срокове, които се движат наоколо в етера като непълни. Всички тези непълноценни комуникации остават свързани не само с „Лицето А“, което ги е инициирало, но и с хората, които са били подложени на тях чрез непълните мисли на „Лицето А“. Това може да стане много объркващо за всички участващи и черпи енергия от хората, които са подложени (свързани) с това. По този начин хората понякога се чувстват много слаби и уморени, след като са разговаряли с определени личности.

За съжаление това е много често и всички бихме спечелили от практикуването на способността си да оставаме фокусирани. Начинът да го направим е да изчистим съзнанието си от всички непоносими мисли, които непрекъснато се носят около ума ни. Понякога е точно това - мислите, но друг път тези мисли всъщност могат да се развият в пълни гласове, с пълни изречения. Понякога човек може да разпознае някои от тези гласове като гласове на хора, които познава, но по-често гласовете са непознати за човека.

Много хора имат мисли в главата си, които не са техни собствени, въпреки че много хора мислят, че са такива. Ние събираме мисли от другите, без да сме наясно с това, но също така създаваме собствени непълни мисли, които могат да се превърнат в мисловни форми, които плуват наоколо в съзнанието ни и се стимулират и „оживяват“. По този начин чуваме тези гласове и мислите вътре в главите ни и някои от тях са разрушителни и паразитни и трябва да бъдат заменени с положителни, симбиотични мисли, за да се чувстваме сигурни и здрави. На Земята има няколко неща, които са толкова редки, колкото "мълчаливият ум", освен ако човек непрекъснато медитира и е експерт в защитата на себе си.

Важно е да разпознаете собствените си мисли и да ги различавате от мислите на други хора. Това важи както когато сте сами, така и когато сте в тълпа хора. Някои от нас са по-чувствителни от другите, когато става дума за набиране на мисли от умовете на други хора, но независимо от това, ние трябва да практикуваме разпознаване на различните мисли; много подобни като станции по радио. Можете наистина да слушате само една станция наведнъж. Така че, бъдете сигурни, че сте избрали добра станция. И ако сте се настроите на неприятна такава, просто сменете канала.

Следователно, като за начало, помислете за нещо, няма значение какво. Съсредоточете се върху тази мисъл и я разпознайте като ваша. След това седнете неподвижно няколко минути и слушайте внимателно ума си. Има ли други мисли там, които вие не сте мислили? Или сте се отклонили от първоначалната си мисъл и сте започнали да слушате ума си до такава степен, че вместо да се фокусирате, сте се включили в други мисловни процеси? 

Първата стъпка е да осъзнаете всички мисли, които се носят около ума ви, но все пак продължавайте да се фокусирате върху първоначалната мисъл. След известно време повечето други мисли ще намалеят и някои от тях ще изчезнат - може би само временно да започнат. На този етап от практиката ви не е нужно да заглушите напълно съзнанието си, просто забелязвайте как работи и как всички тези плаващи мисли ви разсейват в ежедневието - в по-голяма или по-малка степен и ви държат без фокус.

След като осъзнаете това и все още сте в състояние да се съсредоточите върху първоначалната мисъл, тази част от практиката е приключила. Може да успеете да достигнете този етап доста бързо, но не се изненадвайте, ако отнемете дни, може би дори седмици ежедневна практика, за да стигнете до този момент.

Сега е време да изчистите ума си. Можете да го направите самостоятелно или заедно с партньор. Седнете удобно на стол или диван и затворете очи. Напълно отпуснете тялото си – да няма напрежение никъде. След като направите това, пуснете ума си. Наблюдавайте мислите, които изскачат, приемете ги и ги пуснете. Продължете да го правите за всяка мисъл, която ви идва в ума. Целта на тази практика е да изпразнете ума си възможно най-пълно. Крайният резултат е, когато почувствате, че можете просто да седнете удобно, без да се разсейвате от нищо - без мисли в главата си или нещо друго, което се случва във вашата среда. Чувствате се така, сякаш умът ви е изчерпан от мисли - никакви нови мисли не влизат в главата ви, просто удобно седите там. Ще ви обхване усещане за пълен мир. Когато сте достигнали този етап и можете да седнете по всяко време, със затворени очи и да можете да изчистите ума си в рамките на няколко секунди, тази част е завършена. Отново това може да отнеме много време, но се опитайте да го практикувате ежедневно, може би сутрин, преди да отидете на работа, или когато е удобно в ежедневието ви. Няма значение кое време на деня или нощта избирате, но трябва да сте доста отпочинали, да не гладни, но и не натъпкани с храна.

Също така, ако искате да направите това с партньор, толкова по-добре! В този случай вие седите един срещу друг на разстояние приблизително 6 фута и и двамата практикувате едновременно. Това може да стане и в следващите стъпки (вижте по-долу). По време на тази практика най-вероятно редовно ще дозирате. Ако случаят е такъв и всъщност сте отпочинали, не го дозирате, защото сте уморени, а защото това е част от процеса. Когато това се случи и почувствате, че искате да заспите, бавно отворете очи, огледайте се, направете няколко много дълбоки вдишвания и след това започнете отначало. Ако постоянствате, умората ще отмине и в крайна сметка ще имате момент на прозрение - каквото и да е това - малко или голямо. Когато тази представа стигне до вас, е много подходящ момент да спрете за сега и да продължите, когато отново имате време - да се надяваме, че не повече от 24 часа по-късно, за да получите най-добрите резултати най-бързо. Когато усетите, че можете рутинно да достигнете целта за тази практика, преминавате към последната стъпка, която е да направите същото, но сега с отворени очи. Вероятно ще разберете, че това е ново предизвикателство. Въпреки това, след като овладеете стъпката, когато очите ви бяха затворени, този път ще постигнете целта по-бързо. Целта е същата - да седите там удобно, без да се разсейвате от мислите или от обкръжението си.

След като постигнете целите, ще забележите, че сега сте значително увеличили способността си да се съсредоточавате. Това е основна способност, от която всички се нуждаем, за да осъществим нано пътуваме в KHAA без ограничения, да можем да създаваме това, което искаме, и да пътуваме до места, където реално възнамеряваме да пътуваме.

Тези две основни практики ми помогнаха изключително много и въпреки че никога не можем да бъдем перфектни в това в 3-D, с всичките му ограничения, тези практики ще ни помогнат да се концентрираме и фокусираме достатъчно, за да се ориентираме по KHAA, след като нашите плътни тела и честотният затвор вече не са част от нашата „реалност“.

Важно е да се разбере, че след като тренираме и станем добри в фокусирането, все още можем да се разсейваме, когато сме около други хора, или докато продължаваме с ежедневните си рутинни занимания като цяло. Това е добре; въпросът е да можете да се преориентирате по всяко време, когато е важно, това да е като последица. Когато успеем да направим това, ще можем да се съсредоточим и в KHAA.

Да се изгубим в KHAA? 

Предполагам, че най-големият страх, който хората често имат в този момент, по този въпрос, е, че те ще се изгубят в огромно, почти безкрайно тъмно пространство. Бих искал да направя всичко възможно, за да премахна този страх в читателя, ако този страх присъства (дори и да е едва доловим).

Направих алегория в WPP относно катранено-тъмна стая със смътна светлина на стената. Когато бавно повдигате смътната светлина нагоре, започвате да виждате все повече и повече детайли в стаята, където е имало само чернота, преди тя да бъде осветена. Когато прокарате мъждукането  докрай, вече няма тъмнина в стаята. Всичко е осветено и може да видите стените, тавана, пода, мебелите и хората в стаята, може би. Ако влезете в осветената стая и погледнете през прозореца, може да видите красива поляна отвън, а в далечината виждате да се оформя гора. Когато погледнете поляната, получавате усещане за пространство, но разликата между това пространство и „тъмното пространство”, което изпитваме с нашите 5 сетива, е, че пространството, което виждате, когато гледате поляната, не е тъмно, въпреки че това със сигурност е „пространство“. Това е и разликата между това да преживеем KHAA с пълно възприемане, в сравнение с ограниченията от нашите 5 сетива в 3-D.

В WPP често пишех за значението на създаването на собствена реалност в нашата „Локална Вселена“, която е вселената, която изпитваме ежедневно, т.е. в нашата непосредствена среда. Тази среда и това, което вие и другите създавате в нея, ще бъде вашата основна реалност. Това, което се случва от другата част от страната или от другата страна на света, буквално се случва в  друга версия на Земята, въпреки че вашата версия и всички тези други версии, за които чувате в новините, се припокриват. Не сте там, за да преживеете войните в Близкия изток, но може да чуете за тях, тъй като те се случват в друга версия на Земята.

Много добра практика е душата да се фокусира върху една реалност и да е наясно как различните хора създават реалности / живот за себе си, като участват в местна, съгласувана реалност. Не е така, че сякаш тези други Земи / реалности напълно ще изчезнат, но поставяйки все по-голямо разстояние между себе си и тях, те ще бъдат по-малко важни и ще избледнеят от живота ви, колкото по-малко ще насочите вниманието си към тях и вместо това да се съсредоточите върху собствения си местоположение. В много дългосрочен план вашата собствена Земя би поела собствен живот и ще се превърне в своя „потенциална реалност“, която има континуум и следователно може да съществува сама по себе си.

Ако обаче AIF реши да пусне опустошителни бомби по цялата Планета Земя и напълно да я унищожи, това почти сигурно ще се отрази и на вашата Локална Вселена, защото тези различни версии на Земята (различни договорени реалности, функциониращи на малко по-различни честоти от вашата) от вашия собствен) все още са свързани. Друг вариант е вашата Местна Вселена да бъде пощадена от унищожаване, но средата извън вашата сфера на влияние може би ще бъде пустиня и радиацията все още може да засегне вас и вашия квартал в дългосрочен план.

Моят съвет е да не спираме да създаваме нашата Местна Вселена. Това може или не може да отвори портала в нас и да покаже пътя към KHAA, но дори и да не го направи, практиката сама по себе си е много ценна и полезна, след като веднъж влезете в KHAA. 

Защо Групата на Човешките Души се счита за „Кралска?“ 

Групата на човешките души се счита от други Звездни Раси за Кралска и това е нещо, което озадачава изследователите от известно време. Защо хората се смятат за Кралски?

Отговорът е, че Кралицата на Звездите на Империята Орион реши да започне Човешкия Експеримент на тази планета в Духовната Вселена, а Кралицата („Царски“ Дух на Божеството с определени отличителни черти) реши да Се раздели и да създаде душа фрагменти, които биха се превърнали в групата на човешката душа - изключително за този Експеримент.

Ние, хората, получихме определени привилегии, които другите звездни раси нямат поради естеството на Експеримента, но това накара някои звездни същества да завиждат. Независимо от това, тъй като ние хората сме директни потомци на суверенната Кралица, това ни прави Кралски. Този факт не ни прави „по-добри“ или „по-лоши“ от всички останали - това е просто начинът, по който е било направено. Като Духове, всички сме равни, защото всички сме част от Цялото - Божествената Женственост.

Други опции или просто Алтернативи? 

Човешкият експеримент, който Кралицата започна, все още не е невалиден. Вярно е, че е бил откраднат, но все още не е прекратен - иначе нямаше да бъдем тук; нищо физическо нямаше да съществува тук. Следователно, може да е вариант да се върнете към духовната версия на Земята и да продължите експеримента там, но не изглежда правдоподобно, че това ще се случи или може да се случи, докато физическата Вселена на En.ki (Енки) не се разруши и разтвори. Едва тогава може да продължи оригиналният експеримент на Земята. Това означава, че цялата човешка духовна група трябва първо да се събуди и да излезе от физическата вселена. Това също означава, че това трябва да се случи преди Сингулярността да стане напълно активна около 2045 г., или прозренията няма да се осъществят, от гледна точка на човешкото време, като се предполага, че Сингулярността няма да се прояви.

Има и друг вариант, но това е заместител, обсъден от Джеймс Маху от WingMakers на неговия уебсайт. Той и аз стигнахме до подобни изводи в много аспекти, но там, където се различаваме по съществен начин, е как и кога да излезем от 3-D капана. След като бе посъветван от WingMakers, които твърдят, че това сме ние в бъдещето, и фракция от Намлу'у, която успя да избяга, когато En.ki (Енки) съблазни останалата част от Първоначалния женски пол, за да влезе в 3-D тела на земята, Джеймс е убеден че първо трябва да просветлим цялата човешка духовна група, преди ние като колектив да излезем от Честотният Затвор. Въпреки че признава, че това изглежда невъзможно, когато гледаме на човечеството днес, той казва, че това ще се случи около 2080 г. Той нарича това „Гранд Порталът“, който е моментът, в който човечеството като колектив осъзнава, че са души в тяло и че са хванати в капан в електронен затвор.

В този момент, според Джеймс, ще излезем заедно като една духовна група, а стените на затвора ще се разрушат и разтворят от нашите общи прозрения. Освен това Джеймс подчертава важността да не напускаме честотния затвор поотделно, защото тогава „изоставяме“ останалото човечество и това е егоистичен акт.

Всичко това би било добре, ако нямаше няколко подробности. Джеймс споменава опасността от AI и Сингулярността, както и усилията на „Анунаки“ да създаде „Нов Човек“, който е изкуствен, но не споменава, че има поставена цел, която е много вероятно да бъде изпълнена; Сингулярността ще бъде реалност през 2045 г., което е 35 години преди Великият Портал. Както знаем, веднъж заседнал в Сингулярността, няма да има Гранд Портал или нещо друго, което да ни освободи, така че в този смисъл аргументът на Джеймс е невалиден според моята преценка.

Съгласен, наскоро той каза, че Големият портал може да се случи по-рано или по-късно от 2080 г., това все още е алтернатива. Ако Джеймс е прав за Големия Портал и може да се докаже, че той наистина ще се проведе, аз съм изцяло за това, но това, разбира се, не е възможно.

Ако Големият Портал не се случи и Сингулярността спечели състезанието, вие и аз, както и голям брой хора по света, ще бъдете обречени да участвате в Сингулярността. Ако умрем утре или след двадесет години считано от сега, какво трябва да правим? Ако не излезем от този Капан, нямаме друг избор освен да се превъплътим отново с пълна амнезия, надявайки се на Великият Портал да се погрижи за нещата за цялата духовна група. Ако това не се случи, малки са шансовете, да можем да избегнем Сингулярността.

Кой би имал полза, ако вие и аз попаднем в крайния капан за Сингулярност заедно с останалото човечество? Никой. Това е единствената причина, поради която предлагам да излезем след този живот. Ако можех, щях да изведа цялата група човешки души. Така че, не е от егоизъм, че предлагам да излезем сега, но съм уверен, че поне част от човешката духовна група ще оцелеят, ако успеем. Освен това информацията е тук (и в WPP) за всички, които могат да четат, които са духовно готови да направят това и да следват нашия пример, ако наистина са толкова склонни. Нещо повече, кой знае кои всъщност са Wing Makers (Създателите на Крилата)? Не може ли те да бъдат преоблечени от АИФ, опитвайки се да попречат на хората да излязат и да се уверят, че повече души ще бъдат в капан в Сингулярността? За съжаление е възможно.

Ако изведем това на напълно неутрално ниво и го разгледаме, ще забележим следното: ако се опитаме да излезем като индивиди и ако това не успее, най-лошото, което може да се случи, е да бъдем рециклирани отново. Ако това е така, има голяма вероятност да се хванем в Сингулярността. Но нека кажем, че Великият Портал по някакъв начин ще се погрижи за това. В този случай невъзможността за излизане поотделно изобщо не е провал. Следователно, ако Великият Портал никога не се случи и не се опитаме да излезем сами, всички се проваляме. Не е ли по-добре да бъдем активни и да излезем през Мрежата сами и да имаме голям шанс да успеем, а не да избираме алтернативата (заместител), без да правим нищо? Разбира се, изборът е ваш.

Някои хора предлагат да създадем нашата Местна Вселена и се надяваме, че ще избягаме от Сингулярността, като бъдем достатъчно успешни да го направим. Хипотезата е, че времевата линия, на която ще се случи Сингулярността, няма да ни повлияе, ако тази потенциална реалност не е част от нашето собствено творение.

Мисълта е добра и аз много пъти съм насърчавал хората да създават своя Местна Вселена - и все още го правя. Но в известен смисъл това също е заместител, защото дори и този план да успее, къде бихте се озовали - щяхте ли да останете в друго измерение или плътност на Физическата Вселена, или ще се окажете в KHAA? Това е нещо, за което сериозно да се мисли.

Други казват, че не биха имали нищо против да останат тук на Земята (в нейната 3-D версия), ако Сингулярността никога няма да се случи и ако планетата като цяло стане по-спокойна, по-мирна. Отново мога да разбера напълно този начин на мислене, защото Земята по същество е много красиво място, но все пак е капан, а оригиналната Земя е много по-красива - за сравнение.  

Нещо повече, в тази реалност манталитетът е човек-изяжда-човека; дори и вие, и аз да ядем само растения, плодове и зърна, пак ще има хищници и плячка в кралствата на животните и насекомите, като за начало. Живите същества трябва да убиват, за да оцелеят. Това обаче не е така, както първоначално е било тук, на земята, и не е така, както би трябвало да бъде изобщо. Не е нужно да ядете други, за да поддържате духовното си тяло – нужно е на само физическото тяло. Дори ако ядем растения, плодове и зърна, ние също ги убиваме, защото и те са живи същества. Моят случай е: защо искаме да останем във виртуална реалност, която се контролира от хищни, паразитни същества зад кулисите, когато можем да оставим тази реалност изцяло и да станем симбиотични, суверенни души веднъж завинаги в нашата Домашна Вселена? Това е друг важен момент за сериозно размишление.

Не на последно място; звездни същества отдавна са загрижени за групата на човешките души и аз на няколко пъти излагах това в WPP. Тъй като сме забравили кои всъщност сме, ние сме дали властта си на AIF и сме дали пряко и косвено съгласие да ги оставим да ни контролират по начина, по който правят. Това ни прави тяхна „собственост“. Докато приемаме тази ситуация, никоя доброжелателна същност няма да слезе и да се опита да ни спаси. Защо ли? Как могат ли? Като група души, ние никога не сме искали да бъдем спасени, освен от богове от различни религии, които са AIF!!!  Това е важно, защото е една от основните причини, поради която AIF започнаха различните религии чрез своите човешки пълномощници; почти всички религии имат спасителна фигура, която обещава по-добро бъдеще на техните верни последователи. Този Спасител ще се върне и или ще царува над човечеството, или ще ни изкачи до някаква възвишена обител в небесата. Отново, ако имаме вяра и сме съгласни да се покланяме на божество, това им дава право те да ни отвлекат и да ни „придобият“. Често ни подготвят за това в канализирани материали (ченълинги). По този начин ние сме „техни“ (отнасящи се до AIF), от главата до петите, докато не претендираме за своя суверенитет.

Поради нашата насилническа природа, много звездни раси не искат ние да напускаме планетата и да пътуваме в космоса. Те се страхуват, че бихме създали конфликти и войни и ще се опитваме да завладеем други светове, където и да отидем. Това е определено, ако Сингулярността се случи, защото според техния известен Гуру по Сингулярността, д-р Рей Курцвайл, следващата стъпка на  Пост хуманите (Киборг расата на Сингулярност, която ще ни замести) след Сингулярността е да завладее пространство - това е директно от устата на коня. По този начин притесненията на звездни раси са добре обосновани.

Някои звездни раси се оплакаха на Кралицата и Я помолиха да прекрати изцяло човешкия експеримент, докато други звездни раси все още искат да дадат шанс на човечеството да се развива и да се освободи от нашите вериги. Кралицата явно е решила да изчака и да види. Има обаче вероятност Кралицата в един или друг момент да издърпа щепсела на Човешкия Експеримент, което означава, че Тя ще го прекрати на ниво KHAA, което също ще унищожи 3-D версията на Земята. Разбира се, целият триизмерен живот на планетата би се поддал (ще загине) - включително всички хора, но това не означава „смърт;“ всъщност означава „живот“, защото ако Кралицата би направила това, ТЯ би нарекла и човешките души дом на Орион.

За мен това е отлична идея, но според мен, от моя гледна точка причината, поради която ТЯ се колебае, е, че не всички човешки души е приемливо да отидат в Орион. По-голямата част от групата на човешките души вероятно биха отишли с AIF, мислейки, че са „добрите момчета“, докато някои биха били толкова зле, след като са сторили толкова зло срещу своя ближен човек, че няма да бъдат добре дошли обратно в Орион така или иначе. Последната група биха били тези, които са планирали да напуснат Капана така или иначе (хора като мен и много от моите читатели) и други, които не знаят нищо за случващото се, но са добри души, които са готови да разширят своята информираност и да приемат дом в Орион.

С други думи, Кралицата може да загуби много от децата си, ако ТЯ издърпа щепсела и лично аз мисля, че това е причината ТЯ да изчака да види дали можем да го направим сами. Правилата на тази Вселена е да не се намесва в развиваща се група души. В нашия случай, ако Сингулярността се осъществи, това ще бъде по-скоро деволюция, отколкото еволюция и имайки това предвид Кралицата може да иска да се намеси. Разбира се, това е само моето предположение. Не знам как мисли кралицата.

Може да има такива, които искат да изчакат да се намеси Кралицата, но мисля, че това е друга заместител на карта и нямаме време да рискуваме. Убеден съм, че излизането през Мрежата поотделно е най-добрата алтернатива, след като обмисля всичко, което имам под ръка. Ако нещо се промени, аз, разбира се, ще уведомя читателите си, но от сегашната перспектива вече избрах своя вариант. Всички останали трябва да избират своя вариант, но е много важно всеки от нас да помисли за това и наистина да вземе стабилно решение - всички трябва да сме подготвени и да имаме план за излизане от един или друг вид.

Самоубийството не е отговорът 

Понякога хората ме питаха дали би било добра идея просто да се самоубият и след това да излязат през Мрежата. Искам да подчертая, че аз абсолютно не подкрепям самоубийството като решение на това, което представям тук и на други места! Обикновено хората имат бариера срещу самоубийството, вградена в тяхното програмиране, което не позволява на повечето хора да го правят. Въпреки че в нашите най-слаби моменти всички можем да имаме само убийствени мисли, много малко от нас са способни действително да направят крачката и да го извършат. В нас има силна съпротива да го правим, когато наистина се свежда до него.

Причините да не извършваме самоубийство, за да избягаме от тази реалност, са толкова много, колкото са тези, когато става дума да не се извършва самоубийство за обикновения човек, който не е запознат с Мрежата и KHAA. Ето основните аргументи срещу самоубийството, според мен (читателят може да помисли за повече).

Ако ние, които сме наясно, започнем поредица от самоубийства и това стане известно на обществото (което, разбира се, ще е по-рано, отколкото по-късно), би провалило целта да се събудят хората. Много от тези хора, които започват да проявяват интерес към теми, занимаващи се с истината, повече от вероятно е, че ще спрат да изследват, когато разберат, че крайният резултат от разглеждането на „теории на конспирацията“, „феномена на ЕТ“ или метафизиката като цяло, би бил самоубийство.

Освен това; приятели, роднини и познати, които все още не са ангажирани с нашите начини на разглеждане на нещата, биха отхвърлили всичко, за което работим, и мъката, разочарованието и гнева, които тези хора биха почувствали, определено биха им попречили да открият какво се случва. Те биха гледали на нас като на егоисти, както често се случва, когато хората се самоубиват. Като цяло колективен акт на самоубийство, подобен на култа към Небесната Порта, би бил удар за масовото пробуждане на човечеството.

В бъдеще обаче за тези, които ще живеят достатъчно дълго, ще има място за повече обмисляне, размишления. Когато Сингулярността е върху нас и ако няма друг изход, може да има основателна причина да прекратим собствения си живот, за да избегнем вечното попадане в света на Сингулярността. Дори и тогава това трябва да се счита за абсолютна крайна мярка, както виждам. Възможно е онези, които отказват да участват в Пост хуманния проект, да имат възможност да завършат този живот и след това да продължат напред; в момента просто не знаем дали това е опция или не. Хората просто трябва да изчакат и да видят какво се случва, колкото по-близо стигнем до Сингулярността.

Значението на медитацията

Моля, имайте предвид, че подхождам към цялата тази тема, сякаш нещата, които се случват във Физическата Вселена и в KHAA, са извън нас самите, но това е просто поредната илюзия. Всъщност начинът, по който подхождам, е най-лесният начин да обясня тези неща. Избирам да го обясня по начина, по който възприемаме нещата тук в 3-D. Въпреки това, аз винаги се опитвам да добавя важна истина към историята: ние имаме цялата Мулти Вселена  вътре в нас самите. Следователно отговорите се крият вътре, както се казва в поговорката.

Затова е много важно да медитираме върху всичко това. Едно е да получите информация от интернет, книги и от други хора като цяло и след това да свържете точките, но това е само информация, която ще бъде добавена към 3-D честотната лента. За да приемем наистина това „присърце“, трябва да медитираме върху него. В противен случай това е просто информация, която плава наоколо. Знанието е добро и необходимо, но ключът е да вземем мерки! Най-добрият начин за предприемане на действия е чрез медитация.

Колко дълго и колко често медитирате зависи изцяло от вас - няма зададен график, който да работи за всички. Това, което се чувствате правилно за вас, е правилно, защото само вие знаете кое е най-доброто за вас.

Важното не е непременно колко често медитираме, а как медитирате! Не се разширявайте „навън“. Дори и да се предпазите, преди да започнете да медитирате, ще напуснете тялото си, ако се разширите навън, „във Вселената“. Всичко, което ще трябва да направите, е да пътувате в астралните измерения, където ще бъдете честна игра за всички, които са там, и много от тях не са настроени приятелски. Веднъж излезли навън е много трудно да се защитите. Тези същности могат да се проявят като порочни същества, като приятелски същества, или ще се прикрият, така че дори да не ги забележите, но те ще бъдат наясно, когато пътувате наоколо. “Ако имате късмет, нищо няма да се случи, но аз ви казвам това, защото е възможно!

В допълнение, чакрите са част от Физическата Вселена и в WPP, Ниво V, аз ясно показах на читателя, че Сурия, която е хиндуисткият двойник на Мардук, отговаря за чакрите. Ето защо, когато ги отворите, вие каните астрални същества да влязат. Чувствам, че е най-добре да държите чакрите на няколко сантиметра от тялото си и да държите защитно кълбо около тях. Създавате такова кълбо с ума си. Златната Заземяваща корда според мен е защитен щит номер едно, който да използваме ежедневно, независимо дали медитираме или не. Използвам го ежедневно.

Горещо ви предлагам да влезете вътре, когато медитирате. Ако медитирате по определена тема, изяснете тази тема, преди да започнете медиацията, и след това влезте вътре, за да намерите отговора. Ако просто медитирате, за да получите нови прозрения, не въвеждайте нещата през чакрите - дори и Коронната чакра или Третото око; и двете са контролирани от AIF! Просто влезте вътре, когато медитирате, и ще сте наред. Все още бих се предпазил, преди да започна; не искате някой или нещо да се намесва или да контролира познавателните ви способности. Медитацията за постигане на пълно мълчание е друг отличен начин да го направите. В крайна сметка можете да се свържете с Божествената Женственост, като правите това. По същество това е, което описах подробно по-рано в тази статия, когато споделих упражнението, при което се освобождаваме от нежеланите мисли, които носим наоколо.

Колкото повече медитирате, толкова по-отговорни ще станете за вашата собствена душа / ум / тяло и дори за вселената около вас. Това означава, че ще бъдете по-трудни за контрол, защото не само знаете кои сте, но и ще ИЗПИТАТЕ кои сте. Това са две различни неща, изцяло.

ОПРОВЕРЖЕНИЕ
и отказ от отговорност

Информацията в тази статия се основава на моите собствени изследвания на темата за смъртта и отвъдния живот. Всичко това е част от една по-голяма картина, която се върти около останалата информация, която ми е била на разположение, и оттам способността ми да свързвам точките от огромния масив от данни, които събирах и сортирах. Информацията и моите заключения бяха представени в това, което нарекох „The Wes Penre Papers - The Multiverse Series“. 

Въпреки че пътуването до пълно запознаване с KHAA може да се различава в някои подробности между различните хора, аз съм убеден, че информацията в тази статия е възможно най-близка до истината, колкото е възможно по-човешка и предлага приемливо решение.

Ако вие, които сте чели дотук, все още сте скептични, винаги има възможност да направите това, което сте правили многократно преди – „вървете с потока“, което означава да отидете до Центъра за рециклиране (разбирай ПРЕРАЖДАНЕ). Оттам ще получите ново тяло тук, на Земята. От друга страна, ако не ви харесва възможността да се върнете на Земята в ново въплъщение, защо да не й дадете шанс и да преминете към KHAA опцията? Когато мислите за това, какво БИ МОГЛО да загубите?

Коментари
* Имейлът няма да бъде публикуван на уебсайта.