20 Dec
20Dec

КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ВИРУСИ?Разчитайте на комплексния подход. Никога не вярвайте в чудодейни методи. Чудото е знание и постоянство.

1. АЛКАЛНА ВОДА със сода и лимон.Пийте 3 пъти на ден 30 мин. преди храна 1 чаена лъжичка сода разтворена във вода и една чаена лъжичка лимон - Алкализира. В алкални организъм няма как да се размножават вирусите и вредните бактерии.

2. УМАСЛЯВАНЕ Пите една чаена лъжичка лимон с една чаена лъжичка зехтин разбъркани в чаша с дървена лъжица и оставете да престой 3 мин. - Алкализира. В алкални организъм няма как да се размножават вирусите и вредните бактерии.

3.ЧЕСНОВА ВОДА Една скалидка чесен нарязъна и изкисната във вода 6 часа веяка вечер. Или яжте по една скалидка чесън всеки ден или приемате чесън на капсули - убива всички вируси в човека за 1 месеца.

4. ВИТАМИНИ Пйте Цинк, витамин D (голяма доза - по 15 капки от 400 единици на ден.) и С - 2000 мг. до 5000 мг. на ден в продължение само на 7 дена. След това намаля е дозите в нормата според описанието на опаковката. Активира защитните функции на човека и Цинка пречупва коронките на вирусът.

5. БИЛКИ Пите Жен Шен, Димир Бузан и билки укрепващи белите дробове. Билките ще стимулират естествените защитни сили на вашия организъм.

6. АФА ВОДОРАСЛИ Приемайте АФА водорасли (Само на Акфасор - другите моя опит показва че не действат. Не съм дистрибутор.) максимална доза 4 грама на ден - дава качествено и добре усвояемо витамин С и В на организма и завишава много силно имунитета.

7. БОРОВ И БАМБУКОВ ПРАШЕЦ Пийте боров и бамбуков прашец максимална доза. Тези вещества ще ви дадът всички нужни елементи за здраве и ще алкализират силно организма бързо.

8. ГЛИНА Пите глина разтворена във вода. Тя пречиства организма от Кемо Трейлс като маха тежки еленети. Дава полезни елементи и чисти като шкурка червата от паразити. А имате ли здрав корем няма как вирус да живее във вас.

9. ММС (Хлорен Диоксид) Пийте ММС, който обогатява кръвта с Кислород и така убива вирусите. Използван от Световната Здравна Организация за борба с маларията успешно.

10. ЙОНИЗИРАН ВЪЗДУХ Купете си йонизатор на въздух и го сложете до леглото си. Дишайте само такъв въздух. Той завишава кислорода в кръвта ви и така убива вирусите.

11. ПРАНИЧЕСКО ДИШАНЕ (Дишане на Бутейко или Кейваля Комбхака) Правте Праническо Дишане минимум 1 час на ден до 4 часа при нужда - завишавате Кислорода в кръвта и така убивате вирусите.

12. КАПАЛАБХАТИ И НЕТИ Правете нети и капалабхати от Йога за пречистване на дихателните пътища всеки ден. Така евентуално попаднали вирус ще се измие още преди да е вляза през калтъчната мембрана.

13. СПРЕТЕ МЛЕЧНИТЕ, ЗАХАРТА, МЕСОТО И РИБАТА Тези храни образуват слуз и вкиселяват организма и така средата става отлична за бактериите.

14. МОРЖУВАЙТЕ Къпете се в ледено студена вода (5 - 10 С) на морето или река всеки ден по минимум 1 мин. Това е най-силния, лесен и бърз метод за вдигане на имунитета.

15. КАСКАДНО ГЛАДУВАНЕ Спрете водата и храната за 24 часа. След това 24 часа пийте много алкална вода и смути или фреш от зеленолистни. Това ще ви вдигне имунитета драстично. Пиенето на вода се преустановява ако след 12 часа езика е много обложен.

16. СЕМИПЕН ПОСТ БЕЗ ВОДА Правете всяка седмица по 24 часа пост без вода и храна. Това лекува всичко до 12 месеца. Вдига имунитета и чисти тялото.

17. СТАБИЛИЗИРАЙТЕ ПСИХИКАТА Правте ДАО Дишане и Медитация за връзка с духа и Сензитивен Тренинг за баланс на полукакбата на мозъка. Това ще ви даде спокойствие от което зависи усвояването на Кислорода във кръвта ви.

18. МЕРКИТЕ ЗА ЗАЩИТА ОТ ВИРУСИ Спазвайте всички общоприети мерки за защита от вируси, като редовно миене на ръцете, пиене на вода по една глътка на 30 мин. и дистанция 1,5 метра когато сте сред други хора и по-малко социални контакти.

19. ВЯРВАЙТЕ В БОЖЕСТВЕНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ Задръжте високата си духовна вибрация защото вирусите не могат да живеят във висока вибрация с практиката Дървото на Живота и Медитация в Третото око по 1 час на ден.

20. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! 

Ник Сега Инструктор СВАРГА

Коментари
* Имейлът няма да бъде публикуван на уебсайта.