01.ДАО СВАРГА ТЕОРИЯ

Системата работи в три направления едновременно - дух, душа и тяло. Така се постига три пъти по-бърз растеж. За всяко направление има инструмент.

ОЩЕ
02. ДАО СВАРГА ТЕОРИЯ

Системата работи в три направления едновременно - дух, душа и тяло. Така се постига три пъти по-бърз растеж. За всяко направление има инструмент.

ОЩЕ
КАКВО Е СВАРГА?

„Сварга“ е отвъд традициите и религиите, не е ограничена от рамките им, като в същото време уважава и почита всяка от тях. Системата стои над световъзприемането на традициите и има единно „поле на осъзнаване”.

ОЩЕ
КАК Е СЪЗДАДЕНА СВАРГА?

Комплексна система от знания, физически упражнения, енергийни, дихателни и медитативни практики, предназначена за бързо и качествено самоусъвършенстване съгласно принципа на вселената.

ОЩЕ
В КАКВО Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА?

Основната задача в живота на човека е повишение на нивото на съзнание и еволюция. Медитацията се явява като метод, а възбуждането (хаотичен вътрешен диалог) и заспиването са препятствия по този път.

ОЩЕ
РЕЗУЛТАТИ ОТ СВАРГА

- Общ успех в живота - Здраве и психичен баланс - Засилва се връзката между полукълбата на мозъка - Стабилизират се тета вълните (вълните на спокойствието) - Пречиства се организма

ОЩЕ
5 НИВА НА СВАРГА

В системата СВАРГА обучението се провежда по степени. Съществуват 5 степени на вътрешно възхождане и самоусъвършенстване.

ОЩЕ
ТОВА Е СВАРГА

В СВАРГА има 3 основни практики идващи от 3 традиции. С тези 3 практики ако човек ги е изучил правилно може да се постигне пълна реализация на духа.

ОЩЕ
ЗАЩО СЪЗДАДОХ ДАО БАЛАНС?

И ако духът и душата са просветлени от само себе си, то тялото се нуждае от практика, която да го изчисти и доведе до превръщането на въглеродното тяло в силициево и светлинно.

ОЩЕ
КАКВО Е ДАО БАЛАНС?

В съвременния свят на информация е много трудно човек да се ориентира какво точно да направи, за да се развива духовно. Практиката ДАО БАЛАНС дава яснота по въпроса в 8 прости стъпки.

ОЩЕ
ЗАЩО Е НУЖЕН ДАО БАЛАНС?

СВАРГА на Дмитрий Лапшинов е прекрасна практика, но тя е направена за северните ширини. Там климатът е друг и полето е друго. Тук СВАРГА има нужда от някой добавки, за да е съвършена.

ОЩЕ
33 ПРИНЦИПА НА ДАО БАЛАНС

1. Базата на духовното развитие е чистото физическо тяло, което зависи от начина на хранене. 15. Човек не се храни с това, което яде, а с това, което усвоява.

ОЩЕ