В КАКВО Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА?

В КАКВО Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА?
И как да го постигнем?
Дмитрий Лапшинов

Методът на школата за цялостно развитие!

Смисълът на живота на човека е в самоусъвършенстването, духовното развитие и сливането с Бог в нас или накратко казано - разширяване на съзнанието. Медитацията е методът, а възбуждането - хаотичния вътрешен диалог (появява се при дисбаланс на полукълбата на мозъка) и заспиването (появява се при недостиг на жизнена енергия) са препятствия по пътя. Те се отстраняват съответно с практиките Йога на Ума (Сензитив) и ДАО Стълб (Дървото на Живота).

Наличието на енергия и пълноценно функциониране на мозъка от своя страна зависят от състоянията на тялото. Базовите параметри на тялото са:
1. Нивото на pH на вътрешната среда и ниво на СО2 в кръвта.
2. Гъвкавост и сила.

Те, както и другите параметри на тялото, зависят от храненето, подхода към което се определя от правилата на хранене (съчетаемост, обем, състояние по време на приема на храна, приготвяне и т.н.) и нивата на хранене (всеядене, вегетарианство, веганство и т.н.).

Схематично това изглежда така:
Методът на школата за цялостно развитие СВАРГА се състои в предлагане на пълен спектър от практики за преработка на всички аспекти на всяка стъпка по пътя към самоусъвършенстване. Това е цялостна система, която използва може да се използва от всички, независимо от нивото им на подготовка.

Представената таблица с практиките на школата в контекста на влиянието на всеки аспект. Независимо от Вашия сегашен тип хранене Вие може да се занимавате с всяка практика.

СВАРГА ОНЛАЙН