ДАО БЕЗ ВРЕМЕ

ДАО БЕЗ ВРЕМЕ
Практика, за която не Ви е нужно да отделяте време от ежедневието си и която можете да практикувате, водейки своя обичаен начин на живот.

С тези практики човек може да доживее до 92 години в пълно здраве. Дали ще се развива духовно, зависи от неговото решение. Но човекът ще има основата на духовното развитие, а то е здравето.

Основана причина за смъртността са сърдечно-съдовите заболявания. От тях умират 70% от хората на около 65- до 75-годишна възраст, като последните няколко години от живота им е истински ад. Такива хора умират в безсъзнание и заспиват след смъртта. Това спира духовното им развитие и обезсмисля целият им изминал живот. Няма никакво значение какво са постигнали приживе в света. То се изтрива от паметта им завинаги.

Никой няма да е изключение от тази масова съдба, ако не започне да поддържа кръвоносната си система в отлична форма. Това е възможно, когато СО2 в кръвта е над 6,5%, което означава, че трябва да може да задържате дъха си в продължение на 1 мин. след като сте издишали без усилие на волята.

Прочетете за практиката СО2 ЗАВИШАВАНЕ

ПРАКТИКА ДАО - БЕЗ ВРЕМЕ
Всичко правите естествено, докато водите своя обичаен начин на живот! 

1. ТОПЪЛ И СТУДЕН ДУШ
Човек се облива със студена вода над 1 мин. след като добре се е сгрял с топла. Обливането започва от стъпалата и постепенно се вдига душът нагоре, като се наблюдава дишането да е спокойно и плавно. Ако то се задържи така, няма да усещате студ.

Практиката масажира кръвоносната система, вдига имунитета и калява човека. Изпълнява се при обичайните къпания и не изисква допълнително време.

За повече информация прочетете Уим Хов Метод в Интернет. 

2. НЕЯДЕНЕ
Един ден в седмицата приемаме храна само в интервал от време 6 часа, например от 12 ч до 18 ч., а в останалото време не ядем. Така позволяваме на организма да се изчисти.

Когато се практикува тази практика, не са нужни дълги гладувания. Практиката не изисква допълнително време, а води до пречистване на кръвоносната система и гарантирано дълголетие.

За повече информация прочетете за метода на Полл Брейк - умрял от удар в главата на сърф на 92 години. Аутопсията установява, че кръвоносните му съдове са чисти и отговарят на тези на 25-годишен.

3. НЕДИШАНЕ
(Дишане по Бутейко с недостиг на кислород, Праническо дишане по метода на Олга Подоровская, Кевала Кумбхака от йога)

Докато дишате нормално намалете притока на кислород в кръвта, който е основният виновник за окисляване на кръвоносния съд. Така завишавате СО2, което допринася за по-доброто усвояване на кислорода и когато нивото на CO2 достигне 6,5 %, окисляването на кръвоносния съд спира и се постига дълголетие.

В идеалния вариант може да отделите 15 минути в леглото за дишане с недостиг на кислород сутрин, преди да станете, и още 15 минути вечер в леглото, преди да заспите в леглото.

Така организмът за няколко месеца ще се научи да диша постоянно с недостиг на кислород през целия ден и ще имате една практика, на която не трябва да отделяте допълнително време, но която ще Ви доведе до 92 години, след които започва естествено духовно развитие на човека.

За повече информация прочетете за метода на Бутейко и метода на УимХов в интернет.

Ако желаете да ускорите процеса на духовното си развитие, може да се запознаете с практиката за съзнателно сънуване, която не изисква допълнително време за изпълнение, ,защото се изпълнява докато спите обичайния си нощен сън. Тази практика води до духовно безсмъртие - не заспивате след смъртта на физическото тяло, както се случва с 90% от хората, който не владеят тази практика. Заспиването след смъртта е духовната смърт на съзнанието.

За повече информация прочетете "Тибетска книга за живота и смъртта" и "Маха Самадхи". 

4. СПАНЕ НА ЕГИПЕТСКО ЛЕГЛО (наклон 7 см от краката.) 

Добре е да се започне с наклон от 3 до 5 см. преди да се повдигне до 7 сантиметра.

Леглата на египтяните са били с 5 см. наклон от краката към главата. Съвременните изследвания установиха, че има няколко ползи за здравето на този дизайн. 

ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО:

1. Проверено е, че ако човек спи на такова легло се подобряват или напълно изчезва МС, Паркинсон, Хашимото и артрит.

2. Извършва се детоксикация на тялото, когато хората спят под наклон.

3. Проблеми с дишането са елиминирани, сънна апнея, хъркане. 

4. Костите ти наистина ще растат по-дълго, и ще порастваш по-висок.

5. Балансира се тазовия пръстен и се решават проблеми с сколиоза, кифоза, лордоза и проблеми на вдовишка гърбица.

6. Няма да ти бъде студено и през зимата.

7. Това положение на тялото поддържа обмяната на веществата и тиктака заедно с ритъма на Планетата.

8. Ще получиш повече горещина и ще премахнеш дебелите завивки.

9. При хора с високо кръвно налягане се наблюдава нормализиране на кръвното им налягане след няколко месеца.

10. Нощните сънища стават осъзнати (може да се дължи на по-ниски токсини в организма и повишени нива на кислород).

11. Сърцето ти няма да работи толкова силно, сега то ще удължи живота ти на 10, може да бъде 20 години, може и повече...! 

12. Решава проблеми с отците на краката. 

Хората прекарали състояние на сън върху наклонена плоскост в продължение на няколко месеца,  не се връщат за да спят в хоризонтално положение.