КАК Е СЪЗДАДЕНА СВАРГА?

КАК Е СЪЗДАДЕНА СВАРГА?
СВАРГА = СЪВЪРШЕН
Дмитрий Лапшинов

Комплексна система от знания, физически упражнения, енергийни, дихателни и медитативни практики, предназначена за бързо и качествено самоусъвършенстване на тялото, душата и духа на човека съгласно принципа на вселената:

ЦЯЛОСТНОСТ, ХАРМОНИЯ И АВТОНОМНОСТ

Системата „Сварга” се явява духовна наука, обединяваща в едно опита и знанията на предците ни за самоусъвършенстване на човека от физическото тяло, централната нервна система, костния, гръбначен и главен мозък до жизнената сила, енергията, съзнанието, душата и духа.

Системата е създадена чрез практически изследвания, преминаване на редица посвещения, пропуснати през личния медитативен опит, и е събрала в себе си ефективните техники и тайни знания на разните системи и традиции на Русия, Китай, Индия, Тибет, Малайзия, Япония, Системата „Сварга” се явява закрита и жива система на съвършените. Предаваща тайни знания и закрити активации в съответствие с духовния ръст на човека, доказал своята готовност чрез устремяване, мъдрост, съвършенство и личен опит.

ПРАКТИКУВАЩИ СВАРГА 
Над 3 000 човека от цял свят

За няколко години (от 2011 г.) преподаване на 1-во ниво на системата Сварга„ Свод на здравето”, по нея са се обучили повече от 3000 души от целия свят. Първо ниво на системата възстановява здравето и хората променят начина на живот и хранене не само в Русия, но и в Австралия, САЩ, Германия, Франция, Испания, страните от Прибалтика и СНГ (бившата СССР).

От цял свят пристигат благодарствени писма за изцеление и нов осъзнат живот. Най-сложните диагнози, с които хората са се справили САМОСТОЯТЕЛНО, след като са се обучили на първо ниво: 3-ти стадий рак с метастази по цялото тяло, панкреатит, панкреонекроза, множествена склероза и много други като по чудо изчезват само след няколко месеца занятия, с което всяват смут у лекарите и традиционната медицина.


СВАРГА ОНЛАЙН